Éjféli ellenállás

2010.04.19. 19:23

Valaha volt egy iskolaújságunk, aminek én rajzoltam a borítóit. Az első a legkedvesebb Commodore 64-es játékom, a Midnight Resistance ihletésére készült el. Aggodalomra semmi ok, nincsenek már meg sem a képek, sem az egykori lelkesedésem a rajzolás iránt. Ahogy az újság sem, amit a harmadik szám után lelőtt az igazgató nem-hivatalos volta miatt. 20 Ft volt darabja, összesen egy 45 forintos forrócsoki volt a "fizetésem" a bele feccölt munkámért. Szerintem jól jártam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Évekkel később terveztük egy barátommal, hogy indítunk egy kultúr blogot ahol olyasmikről írunk amik érdekelnek minket. Hátha mást is. Ennek a régi játéknak a címe volt a tervezett blognév. Sejthető, hogy mostanra nem valósult meg a tervezet, de ez előfordul a hirtelen felindulásból, szeszes ital felett fogant elképzelésekkel.

Értékeltem azonban, hogy ő lelkesen elkészítette anno a honlap vázát, de az akkori érdektelenségünk révén (többen írtuk volna) elmaradt mindenfajta kreatív cselekmény. Nos, igyekszem valamennyit kompenzálni az elmaradt ügyeimből.

Itt a blogon elsősorban filmekről, játékokról és könyvekről írok majd. Ismertetőket, gondolatébresztőket és kritikákat elsősorban. Előfordul majd, hogy aktuális leszek, de gyakoribb lesz, hogy nem. Ez előfordul velem mostanában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://midnightresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr91935166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása